MC PHANTOMS
VLEZENBEEK • Het verhaal van de Phantoms MC begint voor 1983 als de PHANTOMS MC Ninove. Zij reden met een geel doodshoofd op hun rug als clubembleem. Spijtig genoeg werd de club daar stopgezet.

Leden van de originele club, bleven echter onder die naam rijden. Gezien er geen andere leden meer deelnamen, besloten zij hun clubnaam over te brengen naar hun thuishaven. MC PHANTOMS Sint-Pieters-leeuw werd geboren in de herfst van 1983.

MC PHANTOMS Sint-Pieters-leeuw was in niets te vergelijken met de originele club. Een nieuw embleem drong zich op. Tot op de dag van vandaag dragen wij dit embleem met EER en FIERHEID. Enkel de layout is over de jaren veranderd.

Tijdens het eerste jaar vervoegden nog andere leden onze rangen.

Er zijn verschillende clublokalen geweest over de jaren. Uiteindelijk zijn we terechtgekomen in Vlezenbeek in “De Merselborre”.

Heden bestaan wij nog steeds als PHANTOMS MC BELGIUM. Wij zijn een groeiende club onder de wijze vleugels van onze president. Familie, vriendschap, respect, broederschap, motorrijden en plezier zijn trefwoorden, die wij hoog in het vaandel dragen, in onze club.

In oktober 2013 vierden wij onze “30 years on the road”. Omringd door vrienden en brothers. Naar aanleiding hiervan staken wij ons in’t nieuw en kregen nieuwe vesten. Enkel het rugembleem bleef, voor de rest werden de colors uniform als symbool voor de broederschap en het respect voor elkaar.

Elk jaar in maart houden we een pannenkoekenbak. Eind augustus houden we jaarlijks een groot treffen, waar veel vrienden met internationale roots ons bezoeken.
Eind oktober is er ook halloweentreffen, wat we ieder jaar houden.

Wij weten waarvoor we staan, onze vrienden weten dat ook. Voor zij die het willen weten, kunnen we enkel zeggen: “Leer ons kennen.”
Schaliestraat 2
1602 Vlezenbeek
breng me hierheen