MOTORHOTEL MALBERG - EIFELHOTEL MALBERG
MALBERG • Op de flank van de Annenberg bevindt zich het gezellige “Eifelhotel Malberg”. Het gastvrije Nederlands-Belgisch familiehotel wordt uitgebaat door Ronald & Gret’l. Eifelhotel Malberg is gelegen in het Kylldal en slechts 8 minuten verwijderd van de A60 autosnelweg. Vanuit het hotel kijkt u uit op het slot Malberg en op het stadje Kyllburg.

De 14 goed ingerichte kamers beschikken allen over een balkon met een panoramisch uitzicht, een douche, toilet, tv en internet. Wij beschikken over 17 gratis parkeerplaatsen en 3 garages voor fietsen en motoren.

Wij bieden aan een Weekend vanaf vrijdag tot en met zondag 3 dagen - 2 nachten in de Süd Eifel (nabij Bitburg) 300 km vanaf Utrecht en 230 km vanaf Antwerpen voor slechts 126,00 p.p. inbegrepen 2 overnachtingen, 2 x ontbijtbuffet, 1 x driegangendiner en 1 x uitgebreide BBQ.

De Duits Eifel is een prachtige streek met vertrek naar allerlei motorroutes binnen een straal van 80 km. Het Hotel is gelegen boven op de Annenberg 430 mtr hoog met prachtig panoramisch uitzicht op het Kylltal.
Am Annenberg 23
54655 Malberg, Duitsland
breng me hierheen